archerybjerendal

2011-04-28
08:53:44

Home sweet home

Luleå var underbart. Det är alltid lika trevligt och fint när man kommer upp. Men i år var det inte lika mycket snö som förra året och det var gött att man slapp pölsa i det =)
Tävlingen gick as bra. Lite irriterad efter första dagen då jag inte kom över 1300, fick 1296. Skjuter jag som jag gör nu så borde det ha gått. Och det hade gått om vi hade skjutit tre pilar istället för sex pilar på 30 m. Måste komma på ett bra sätt att koppla bort de första tre pilarna när jag står på linjen.. Träning ger färdighet ;)

Huset vi bodde i 

Nu när man har landat lite hemma och i denna stund så känner jag mig lugn. Igår var bara rusch hela dagen. Städa på klubben, hämta ett par byxor, träna och leta efter min katt som var borta. Men han är tillbaka nu =) Me so happy!! Härligt att han har saknat mig så mycket att han har tom väckt mig inatt för att bli kliad bakom örat :)
Min kärlek =)
Sen var det bio på kvällen med härliga människor. Hannah är ju bäst att ha med på bio. Sitta och viska lite och skratta lite åt våran humor. Vi har den bästa humorn.. hehe.. Tack för en bra kväll!

Men nu är det snart dags för jobb, sen pilla lite på bilen som ska besiktas imorgon. Shit måste deklarera med och packa för Kroatien som jag sticker till på söndag.
Kroatien blir min första Världscup. Många pil och nya människor, underbart! =)

Trevlig dag!! =)